E le gata e mafai ona e ofuina ofu moe i aso uma, ae e te ofuina foʻi ofu moe faʻaonaponei.

Ona o le coronavirus fou, ua taofia galuega mai le fale ma le aʻoga. E toatele tagata e filifili e nonofo i le fale. Sa masani ona latou ofuina ofu moe na o le tasi vaetolu o taimi i le aso. O lea la

Muamua lava, ou te fia fai atu e tusa lava pe mafai ona tatou ofuina na o ofu moe, e mafai ona tatou filifilia ni mea faʻalelei. A'o fa'amautinoaina le fa'amafanafanaga, o sitaili o ofu moe ua fa'atupula'ia atili, ma e o'o lava i le tele o ituaiga o teuga o lo'o i ai se vaega o le pajama, e pei o le Gucci malosi fa'atasi ma Disney fa'asologa o le Tausaga Fou Saina.

O le mea lea, na ou filifilia ni nai sitaili sili ona aoga ma masani, ma o le a ou fautuaina foi nisi o ituaiga ma mea e fai ai ofu moe e sili atu ona faʻalelei.

No.1 ofutino seti ofu moe: Mitiafu suti pajamas o le sitaili masani i luga o le maketi. O le lapel masani ma le mamanu o paipa e fa'aopoopoina ai se si'osi'omaga tusitusi paie i lenei ofu moe. Ae maise o se seti atoa o sitaili suti, o le lagona o le masani e lava lava. O mea eseese e eseese lagona pe a ofuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mitiafu cotton ma le paʻi vaivai ma le faʻaleleia lelei o le ea e faʻalelei ma mafanafana. O le sili atu ona masani Sleepy Jones, o le faʻailoga mamanu faʻavae e mafua mai i le olaga o le au tusiata. Faʻailoga eseese ma mamanu faʻapipiʻi, leai se filifiliga mo alii ma tamaitai.

<div style=”text-align: center”><img alt=”" style=”width:30%” src=”/uploads/Dingtalk_20211011152420.jpg” /></div>


Sitaili Totini