O a mea o lo'o i ai le totini 4?

12. Spandex: Alava faʻapipiʻi, o lona uiga, o le faʻavaa autu, o loʻo i ai uiga o le maualuga o le elongation, maualuga le elasticity, ma sili atu le faʻafefeteina o le acid, teteʻe o le alkali, teteʻe malamalama, ma le teteʻe abrasion.

13. Polypropylene: Polypropylene o se igoa e iai uiga Saina. O le mea moni, e tatau ona taʻua o le polypropylene fiber, o lea e taʻua ai polypropylene. O le pito sili ona tele o le polypropylene o lona lanu mama, ae o lona lava susu susu e matua vaivai lava, toetoe lava a le-hygroscopic, o lea e latalata i le zero le fua o le susu. Ae ui i lea, o lona aafiaga wicking e fai si malosi, ma e mafai ona feaveaʻi ausa vai e ala i alava i totonu o le ie, o lona uiga foi o totini o loʻo i ai polypropylene fiber o loʻo i ai se galuega malosi tele. E le gata i lea, ona o le polypropylene e malosi tele, faʻaofuofu ma faʻalauteleina, e masani ona vaʻaia i totini taʻaloga e iai le polypropylene.

<div style=”text-align: center”><img alt=”" style=”width:100%” src=”/uploads/70.jpg” /></div>

14. Lapiti lauulu: O le alava e malu, fluffy, lelei i le mafanafana taofi, susū lelei absorption, ae maualalo i le malosi. O le tele o ia mea e faʻafefiloi. O mea masani o lauulu lapiti e 70% o lauulu lapiti ma 30% o le nailon.

. cotton, lanu susulu, tutusa tutusa , E i ai foi le galuega o le afu absorption ma deodorization o cotton. Ua ta'ua alava akrilic fulufulu mamoe. E i ai le lelei o le vaivai, tele, teteʻe i le pisia, lanu susulu, faʻamalama malamalama, antibacterial, ma le tetee atu i iniseti.

 16. Polyester: Pe a faatusatusa i filo masani, polyester e lelei le elasticity ma bulkiness, ma o totini lalaga e mama. I aso ua tuanaʻi, e masani ona ofuina e tagata ni ofutino susulu e fiafia ai i lona mama. Ae ui i lea, o le polyester e maualalo le susu, leaga le ea, leaga le vali, faigofie pilling, ma faigofie ona pisia.


17. Nylon: O le Nylon o le alava fa'akomepiuta muamua lea e fa'aalia i le lalolagi. O le tula'i mai o totini nylon i Saina na afua mai i le fa'avasegaina o pisinisi ie a Saina mai le vaitau mama mama. O totini nailoni ua tosina mai ai alii, fafine ma tamaiti i Saina atoa ona e faigofie ona fufulu ma mago, umi, fa'aloloa, ma eseese i lanu. Ae ui i lea, ona o le le lelei o le ea, o totini nailoni ua faasolosolo malie lava ona faʻafefiloi ma totini silika ma le cotton acrylic talu mai le tuai o 1980s. Sui i totini. Ioe, e filifili se totini lelei, naʻo le malamalama i mea o loʻo i totonu o totini e na o sina vaega itiiti lava. Sitaili eseese, vaitau eseese ma mamanu eseese o totini o le a mafua ai le eseesega i le umi, mafiafia, fua, ma lagona ona o le eseesega i le faiga, meafaitino, ma le gaosiga. O le mea masani lea. o. Fuafuaga totini, tekinolosi gaosiga o totini, lalagaina, gaosiga, ma isi, o le scalar faasinomaga autu foi mo totini lelei.

Totini Vae