Lenei tautoulu, fai lou ofu moe i fafo o le auala.

Afai e te vaʻavaʻai totoʻa i aga i nai tausaga ua tuanaʻi, o le ae mauaina se mea manaia, o lona uiga, o le tele ma le tele o lavalava ua amata ona ofuina i taimi eseese.

Ina ia tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga faigofie, e pei o taʻaloga taʻaloga ua lauiloa mo le tele o tausaga, o ai e mafaufau i le Legging, lea e ofuina mo naʻo le taʻavale, ma o le a ofuina e le au bloggers e auai i le vaiaso o faʻataʻitaʻiga?

E iai fo'i isi faiga fa'ataulāitu.

pajama

O se auala na fanaina e Bella Hadid PO e leʻi leva atu. I le tepa muamua, sa manatu Mr. F o loo ia ofuina se ofu talaloa masani.

Ina ua maeʻa ona vaʻai totoʻa, na iʻu ai o se ofu taʻele e tasi mai Chanel! ! E leai se lagona o le feteʻenaʻi i le 'auʻau ma le jeans.

E tusa lava pe e te faʻamalosi e ofuina se ofu aau i fafo atu o le auala, e te le manatu o se mea fou?

E le o Bella le tagata muamua e ofuina faʻapenei. I ni nai tausaga talu ai, na fa'afefete ai Shalianna i le maketi i se ofutino papae. I lena taimi, na faʻaosoina ai se galu o ofu taʻele, ma o isi tamaʻitaʻi na mulimuli i ai.

E le gata i ofu aau, ae o nisi o lavalava faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona faʻaosofia ai lo tatou faʻatulagaina i aso uma.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻei fale, naʻo le ofuina i totonu o le aiga ma faʻamalieina ai i tatou, e mafai foi ona tuʻufaʻatasia i o tatou laei i aso uma. O a la ituaiga lavalava ola e mafai ona ofuina i le fale ma fafo atu o le auala?

E taua le sitaili, ma o foliga vaaia e tatau ona mama ma tuusaʻo aua o ofu moe e masani ona i ai se lagona malosi o le fale, ma o mamanu faʻalelei e le talafeagai mo laei fafo.

Lona lua, e tatau ona tatou faʻavaivaia lagona o lavalava ile fale, o lea ia taumafai e aua le ofuina suti e alu i fafo. E mafai ona e ofuina suti ile fale. Na'o le tu i luga ma sui i se pea o ofuvae masani, ma e mafai ona e alu sa'o e faigaluega.

E leai se fa'afitauli i le faia o la'ei totonu. E mafai fo'i ona fa'atusaina ma suti, peleue, ma isi la'ei e fai si maualuga i luga o le alatele e pei ona fa'aigoa i luga ole laiga.

E tele foʻi lanu, o ia mea uma e matua faigofie lava ona faʻafetaui, e mafai ai ona e ofuina se foliga faʻalelei e aunoa ma se taumafaiga.

O le sitaili e faigofie, ma o ie e faʻalelei, aemaise lava le silika pajamas, e matua faʻapipiʻiina, ma mea e faʻafiafiaina foi. O le alu i fafo i le fale o le mea sa'o lea e fai.


Taimi meli: Sep-10-2021

Talosaga mo se Fa'amatalaga Sa'oloto