O ofu moe a matou tama e sili atu ona aulelei nai lo oe2

Soo se taimi lava e su'e ai e ona tamatamailima se itulau o le mekasini, e mafai ona ia lagonaina le lamolemole ma le lamolemole o le silika ua see i lalo i le pa'u. Ina ua mavae sina taimi, sa tumu o ia i le moe.

O isi o loʻo tauivi pea mo le mamalu o le tupu, ma ua ia laa atu i le liʻo faʻataʻitaʻiga ma le tasi vae.

Girly Heart Boy's Cartoon Pjamas

<div style=”text-align: left”><img alt=”" style=”width:30%” src=”/uploads/pajama.jpg” /></div>pajama

O tama aulelei e tutusa, ae o tama e teine ​​loto o nisi ia e sili ona lelei. E toaitiiti lava tama e iloa ona puipuia loto o a latou teine. Oi, o C o se tama faapena.

E foliga mai o ia i taimi uma o se tagata malosi ma sa'o pe a alu i fafo, ae o le mea e sili ona ia fiafia i ai o le taimi lea e toe foi ai i le potu moe ma fa'aofuina ofu moe ta'aloga.

Sa nofo o ia i luga o le moega, o loʻo uuina se bunny i lona lima ma faitau le tusi malie na ia faʻatau mai ma ia. O le ofumoe puaa piniki ma le ufimata mūmū rosa na avea ma ona lanu puipui, ma sa sili ona mata'imata i totonu o le potu moe. 

Ua leva le po, ua moe le lapiti, ma ua tatau foi ona moe le tama. O le a latou faia se miti manaia.

O ia, o le na faʻaalia faʻafuaseʻi i totonu o le liʻo o uo ma uo, ua uma ona tuʻuina se lagona faʻagaloina i mafaufau o teineiti ma ua taʻimua.

Iefu a tama ta'aloga

Iefu pupula

Fautuaina mafuaaga-tusa lava pe e te moe, e mafai ona e moe ma se uiga

Fautuaina tagata matutua-matua tagata fiafia

O le fiafia i se fetu o le ofuina lea o lona ofutino e moe ai.

Ah, E o se tagata malosi malosi o Westbrook. Faatoa foi mai o ia mai le malae ma afu afu ma vave ona taele. O le isi taimi sili ona paia o le aso: ia talisapaia le faatinoga a le tupua i aso nei.

Ina ua sau i fafo mai le faletaele, sa ia aveese ma le faaeteete le ofutino a Westbrook mai le kapoti ma tuu i luga, tatala se fagu pia, ki le komepiuta, ki le alaleo o le NBA, ma matamata i mea taua o le taaloga o aso nei ma le faamaoni e pei o le faamaeaina o se malaga malaga…

Ina ua uma ona matamata i le vitio, sa faamalieina o ia e alu e moe. O le taimi lea, o le ofutino o lona ofu moe, ma e fiafia lava o ia e moe i le ofutino a le tupua.

O'u ofu moe na gaoia

Fa'atapula'a! O ofu moe a le uo teine

Fautuaina mafuaaga-o le kamupani lea i taimi uma

Fautuaina Crowd-Enai Boy

I le avea ai ma tusitala o lenei tusiga, e na o le pau loʻu ofu moe na gaoia mai laʻu uo teine.

Ou te lei alofa i la’u uo teine ​​i le taimi muamua na ou vaai ai, ae mo lona ofu moe, sa fai lona ofu moe, ae sa ou ofuina se ofu moe na oo lava i lo’u ogavae.

O sitaili o tamaʻitaʻi o laei o tamaʻitaʻi e fai si latalata i le tino, e faʻamautinoa ai le mafanafana, o le ie fulufulu lelei e afifi ai le tino, ma o le umi saʻo saʻo o le a le foliga mai e faʻatuai.

Sa ou sauni e taele, ma tilotilo mai ia te au lava i le faaata i ofu moe a la’u uo teine; Sa ou lagonaina le fiafia o le faia faalilolilo o mea leaga.

Ae o lenei lagona, e le o tagata uma e lototele e oʻo i ai.

Ieie paie mo tama aulelei

Iefu ofu moe

Mafuaaga fautuaina-a e tuu i luga, o le a e iloa pe aisea e te le manao ai e aveese.

Fautuaina tama faomea

Minor F e foliga mai e le mafai ona ala. Talu ai nei, ua oo lava ina avea o ia ma nerdier. O le mafua'aga ona na ia fa'atau talu ai nei se mea mo tagata matutua: o le ie 'ie paie.

O le ie 'ie paie e iai ona lima. Mo tama'i F, o se ie ieie paie = ie ieie + ofu ie vavae + ofu moe.

 


A uma ona faʻaofuina, e mafai ona e mafanafana ma faʻalelei. E mafai ona e taoto i luga o le moega ma taʻalo i telefoni feʻaveaʻi, faitau tusi ma komepiuta. E malulu i itu uma, ma e te le toe popole e te toe alu i totonu o le ie soosoo.

Totini Vae